Slēgs satiksmi "Miera marša 2022" parādes brauciena laikā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Saistībā ar pasākuma "Atbalsta motobrauciens - sezonas atklāšana "Miera Maršs 2022"" norisi 30.aprīlī no plkst. 13.00 līdz plkst. 14.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme parādes brauciena maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās.

Motobraucēju parādes brauciens notiks pa maršrutu: tirdzniecības centrs "Mols" (Krasta iela 46), tālāk pagrieziens pa kreisi uz Krasta ielu, pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Daugavgrīvas ielu līdz Spilves lidostai.

Norādītajā maršrutā tiks regulēta vai atbilstoši nepieciešamībai slēgta arī sabiedrisko transportlīdzekļu satiksme, informēja ​Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldei minētajā maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās norādītajā laikā uzdots regulēt un nepieciešamības gadījumā slēgt transportlīdzekļu satiksmi, nodrošināt motociklu kolonnas pavadīšanu, atbilstoši nepieciešamībai regulēt vai slēgt sabiedrisko transportlīdzekļu satiksmi, kā arī nodrošināt ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību.

Par pasākuma norisi atbild biedrība "Latvijas motoklubu asociācija".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu