“SAAB Spirit 75” - vieta kur tiekas SAAB markas entuziasti

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

2022.gada 28. maijā Latvijas SAAB klubs rīko pasākumu “SAAB Spirit 75”.

Šogad SAAB auto markas entuziasti visā pasaulē svin SAAB kustības 75 gadu jubileju, un arī Latvijas SAAB klubs un markas entuziasti tam pievienojas. Pasākums sāksies ar SAAB automobiļu “Pop-Up” parādes braucienu no Rīgas Ostas caur Rīgas centru ar noslēgumu Bieriņu Akmensdārza stāvlaukumā.

Dienas aktivitātes turpinās “SAAB vēstures meklējumu” orientēšanās izbraukumā Pārdaugavā, kurš noslēgsies Āgenskalna tirgus stāvlaukumā. Pasākuma oficiālā atklāšana ar auto ekspozīciju Āgenskalna tirgū un pasākuma vadītāju Normundu Avotiņu sāksies pl.15:00, būs ieskats SAAB auto modeļu vēsturē ar dalībnieku domu un pieredzes apmaiņu.

Pasākuma spēkrati tiks vērtēti konkursu nominācijās, un vakara noslēgumā uzzināsim arī nomināciju uzvarētājus.

Pasākums apmeklētājiem, kas vēlas apskatīt SAAB automobiļus Āgenskalna tirgū, - bez maksas.

Pasākumam pieteikušies arī SAAB draugi no Baltijas valstīm. Pieteikšanās pasākumam un sīkāka informācija atrodama SAAB kluba mājas lapā www.saabclub.lv un SAAB kluba Facebook lapā. Aicināti ir visi SAAB auto entuziasti, kurus interesē kopīgi labi pavadīt laiku.

Foto: Publicitātes foto

Latvijas SAAB klubs dibināts 1998. gada 8. martā ar mērķi apvienot markas entuziastus šai interesantajai un nedaudz atšķirīgai auto markai ar bagātām entuziastu tradīcijām. Kluba biedrus vieno kopīgas simpātijas pret SAAB auto marku, un iespēja pašiem veidot un piedalīties kluba rīkotajos pasākumos. Klubs rīko gan savus pasākumus, gan arī aktīvi piedalās citu valstu SAAB klubu rīkotajos pasākumus, kā arī reizi gadā piedalās starptautiskajā SAAB klubu salidojumā. 2022.gadā SAAB entuziastus uzņems Luksemburgas SAAB klubs. 2008. un 2018. gadā pasaules SAAB klubu salidojumu rīkotājs bija Latvijas SAAB klubs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu