Sāpīgu sadursmi piedzīvo motociklists Sarkandaugavā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Viens no pirmajiem motociklistiem, kopš sezonas atklāšanas, cieta nopietnā negadījumā Sarkandaugavā. Vienā no krustojumiem motociklistam vārdā Mikus ceļu šķērsoja kāds neuzmanīgs vieglās automašīnas šoferis.

Pievakarē Mikus iebrauca veikalā nopirkt ziedu pušķi draudzenei, uzsēdās uz sava motocikla un devās Mežaparka virzienā, bet puiša ceļš aprāvās teju uzreiz, kad Tilta ielā braucējam priekšā no mazākas nozīmes ielas izlīda kāds vieglais ”Mercedes Benz”. Moto stūrētājs pārlidoja pāri stūrei un piezemējās uz asfalta. Kas notika pēc sadursmes, Mikus vairs neatceras, jo esot zaudējis samaņu. Aculiecinieku negadījumam netrūka, sadursmei raksturīgā skaņa piesaistīja desmitiem apkārtējo skatienus.

Apkārtējie, vienlaikus saucot mediķus, steidzās pie cietušā, taču cilvēku pūles atgriezt vīrieti pie samaņas nebija sekmīgas. Dienestu palīdzība ieradās pēc dažām minūtēm. Pats Mikus neatceras, cik ilgs laiks pagājis, iekams viņš attapies, taču neesot "mirstamā vaina" – maza asiņošana galvā un plaušā, kaut kādi arī griezumi. Tāpat Miks piebilst, ka motocikls ir "norakstāms".

Avārijas cēloņi, par spīti dažu apkārtējo apgalvojumiem par motociklista pārgalvību, meklējami tieši automašīnas šofera neuzmanībā. Kā vēsta TV3 raidījums, spēkrats no mazākas nozīmes ielas veica kreiso pagriezienu vietā, kur šāds manevrs ir aizliegts, tādējādi pārkāptas ceļa zīmes ”braukt pa labi” un ”dodiet ceļu” prasības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu