Ķekavā aiztur dzērājšoferi-kontrabandistu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ķekavas apļa tuvumā vairāki autobraucēja aizdomīgu Audi, kas pa joslām pārvietojās nedroši, un nolēma par to paziņot atbildīgajiem dienestiem. Apvidnieks pamanīts un panākts. Sākotnēji uz policijas sirēnām un bākugunīm braucējs nereaģēja, tāpēc par potenciāliem bēģšanas un pakaļdzīšanās riskiem inspektori pabrīdināja citas ekipāžas, tomēr, izbraucot no apļa, šoferis apstājās ceļmalā.

Lai uzrādītu dokumentus, vīrietis palūdza atļauju aiziet līdz spēkrata bagāžas nodalījumam, jo tur esot maks, taču, saskaroties ar grūtībām atvērt pārsegu, aizturētais atcerējās, ka maks tomēr ir kabatā, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

“Darbiniekiem autovadītājs bija labi zināms, jo pirms pāris gadiem viņš jau bija nonācis “Degpunktā” sižetos un policijas redzeslokā,” norāda Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš.

Aizturētais šoreiz pret policistiem agresiju neizrādīja, bet nevar arī teikt, ka klusām sēdēja un gaidīja kamēr atbrauks ceļu policijas ekipāža un veiks alkohola pārbaudi. Notikuma vietā piestāja aizturētā dzīvesbiedre, un vīrieti pēkšņā satikšanās acīmredzot ne visai iepriecināja.

Ar katru minūti jautājumu aizturētajam kļuva arvien vairāk un vairāk, paralēli jau fiksētiem pārkāpumiem ceļu satiksmē atklājās, ka spēkrata salons ir piekrauts ar cigarešu blokiem bez Latvijas akcīzes markām.

Kamēr policisti, kopā ar aizturēto notikuma vietā kārtoja formalitātes, garām braucošie ļaudis nevarēja nepievērst uzmanību operatīvo dienestu kolonnai. Viens no viņiem aizskatījās un ietriecās priekšā braucošā auto. Šīs negadījums tika fiksēts ar saskaņotā paziņojuma palīdzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu