Uz Ventspils šosejas vēl divi remontdarbu posmi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu būvdarbi uz Ventspils šosejas no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi
Ceļu būvdarbi uz Ventspils šosejas no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi Foto: Renārs Koris

Palielinās būvdarbu apjoms uz Ventspils šosejas (A10), darbi tur notiek jau trijos posmos.

No šīs nedēļas A10 posmā Ventspils novadā no Usmas ezera līdz tiltam pār Tirukšupi (136,41.-139,51. km) notiek seguma atjaunošana. Visā posmā, kā arī stāvlaukumā šosejas kreisajā pusē pie tilta veiks asfalta seguma izlīdzinošo frēzēšanu un ieklās jaunu šķembu mastikas asfalta dilumkārtu.

No 16. maija sāks atjaunot segumu arī A10 posmā Popes pagastā no Ūdensvada ceļa līdz krustojumam ar vietējo autoceļu Valdemārpils-Pope (V1411) (164,36.–165,60. km). Tur veiks profila labošanu un ieklās jaunu dilumkārtu, kā arī izbūvēs akustisko ribjoslu.

Būvdarbu posmā satiksmi organizē ar ceļazīmēm un vadstatņiem, vienā posmā – ar luksoforu vai ar satiksmes regulētāju palīdzību, atļautais braukšanas ātrums ir samazināts līdz 70 km/h un 50 km/h.

Turpinās būvdarbi Ventspils šosejas posmā no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi (41,30.–52,74. km). Tur patlaban piecos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, un svarīgi ņemt vērā, ka satiksme pār Vēršupīti netālu no pagrieziena uz Ķemeriem (45,43. km) tiek organizēta pa apbraucamo ceļu, tāpēc noteikts platuma ierobežojums 3,25 m (sk. kartē).

Būvdarbus seguma atjaunošanas posmos Ventspils novadā veic SIA Saldus ceļinieks par līgumcenu 565 313 eiro (ar PVN), būvdarbi tiek finansēti no valsts budžeta līdzekļiem. Būvuzraudzību veic AS Ceļuprojekts.

Aicinām autovadītājus būvdarbu posmos ievērot visus satiksmes ierobežojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu