Dzērājšofera izraisīta avārija izjauc lidojuma plānus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sergeja braucienu no Olaines puses uz Rīgas lidostu negaidīti izjauca avārija, kas notika apmēram pusceļā, pie Stīpnieku ceļa Mārupes novadā, kad viņa sievas vadītajam Saab ceļu pēkšņi aizšķērsoja melns Toyota Land Cruiser. 

"Mēs braucām un vienkārši Land Cruiser pēkšņi izlīda priekšā. Vispār nekādi nespējām noreaģēt. Sanāca vien nedaudz sabremzēties un viss," TV3 raidījumam Degpunktā stāsta Saab pasažieris Sergejs. 

Trieciena rezultātā Saab sameta šķērsām, bet Land Cruiser apstājās ceļam pa vidu. Aculiecinieki paziņoja par avāriju atbildīgajiem dienestiem. Līdz ar policiju tika izsaukti arī glābēji, jo sākotnēji nebija skaidrs, vai visi iesaistītie ir spējīgi saviem spēkiem izkļūt no sabojātajiem auto. 

Sergejam palaimējās un arī viņa sieva, kas vadīja Saab tika sveikā bez traumām. Draugam, kurš sēdēja pasažiera sēdeklī, gan bija vajadzīga ārstu palīdzība. Arī Toyota šoferi ārsti apskatīja, taču tālākās sarunas viņš turpināja jau ar ceļu policistiem. 

"Liekas alkohola iespaidā bija. Viņš man teica, ka divas dienas nebija gulējis. Ir noguris. Nevis piedzēries, bet nebija izgulējies. Policistiem viņš atteicās liecināt, tāpēc viņu aizveda uz ekspertīzi," - tā Sergejs.

Ekspertīžu centrā Sergeja versija, ka Toyota vadītājs bija piedzēries, apstiprinājās. Šoferim konstatēta 1,42 promiles. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu