Dzērumā izraisītas sadursmes rezultātā mašīna paliek bez priekšējā riteņa

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Spraiga avārija ceturtdien rīta pusē notika netālu no vietas, kur K. Ulmaņa gatve kļūst par Jūrmalas šoseju. Tur kāds steidzīgs autobraucējs, pārkārtojoties no vienas joslas uz otru un aizķerot kādu taksometru, palika bez riteņa. Automašīnas ritenis, kas slaidā lidojumā pārlidoja pāri šosejai un teju aizķēra garām braucošus spēkratus, mētājās pretējā pusē ceļmalā.

Vieglais Audi, no kura atdalījās priekšējais ritenis, apstājās šķērsām Ulmaņa gatves kreisajā joslā. Tieši šis auto, proti, tā vadītājs pamanījās izraisīt spraigo avāriju, lielā āturmā taranējot plūsmā braucošu Volkswagen. Pie tumši zilā taksometra stūres sēdēja Leonīds, vīrietis brauca Jūrmalas virzienā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Es braucu vidējā joslā, ar ātrumu 90, varbūt 93 vai 95 kilometri stundā. Es kā pieredzējis braucējs regulāri atskatījos spoguļos uz aizmugurē notiekošo. Neviena nekur nebija. Pēkšņi parādījās Audi, redzēju, ka tas strauji tuvojas. Tas brauca kreisajā joslā. Viņš ieslēdza kreiso pagrieziena rādītāju. Acīmredzot no tā, ka bija iedzēris, neaprēķināja un uzsita manu mašīnu no aizmugures. Respektīvi man no tā trieciena sāka griezt mašīnu, ar ”purnu” pret betona malu. Apgrieza dažas reizes, tā es apstājos," TV3 raidījumam Degpunktā stāsta taksometra vadītājs Leonīds.

Audi braucēju viedokli par notiekošo raidījumam Degpunktā noskaidrot neizdevās. Abi kungi bija aptuveni 2 promiļu reibumā un nesteidzās arī ar liecību sniegšanu likumsargiem.

Vairāk skaties Degpunktā sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu