Iereibis un agresīvs: dzērājšoferis izraisa avāriju un nonāk policijas busiņā aiz restēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Mierīgs brauciens kādam ”Volkswagen” šoferim Čiekurkalnā 23. maijā izvērtās visai nelāgi. Vienā no krustojumiem viņa vadītajā spēkratā no aizmugures ietriecās ”Volvo”, turklāt vainīgais izrādījās ļoti agresīvs un manāmi iereibis, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

No malas šķietami niecīga avārija ar ”Volvo” un ”Volkswagen” braucamrīkiem Ķīšezera un Vairoga ielas krustojumā noteikti atrisinātos, abiem šoferiem aizpildot saskaņotā paziņojuma veidlapu, bet tā vietā incidenta šķetināšana prasīja prāvu policistu resursu iesaisti.

Iemesls pašam negadījumam un likumsargu rosībai meklējams ”Volvo” spēkrata vadītāja kondīcijā. Manāmi iereibis un ļoti agresīvs, viņš draudēja gan citiem šoferiem, gan nepakļāvās policistu prasībām.

Pēc aizturēšanas jau ievietots dienesta auto, vīrietis turpināja agresīvi uzvesties, dauzot pa restēm un skaļi bļaustoties. Pārkāpējam pasniegtais alkometrs uzrādīja virs trim promilēm lielu reibumu. Jāsaka, ka vēl pirms šīs avārijas minētais ”Volvo” šoferis bija manīts Čiekurkalna apkaimē, pārsniedzot atļauto ātrumu un izraisot avārijas situācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu