Pārdošanā atkal nonācis Muamara Kadafi Maybach

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Tīmekļa vietnē Avto.ru izvietots sludinājums, ka Maskavā tiek tirgota 2010. gada luksusa kupeja Maybach 57S, kas savulaik piederēja Lībijas prezidentam Muamaram Kadafi. Par ekskluzīvu Maybach, kura nobraukums ir nedaudz vairāk par pieciem tūkstošiem kilometru, pārdevējs prasa 120 miljonus rubļu jeb nedaudz vairāk kā 1,8 miljonus eiro.

Pirmo reizi Maybach 57S pārdošanā nonāca pagājušā gada janvārī. Tad pārdevējs no Nīderlandes pastāstīja, ka ekskluzīvo kupeju sagatavojuši Xenatec studijas speciālisti pēc Kadafi pasūtījuma. Lībijas revolucionāram automašīnu vajadzēja saņemt 2011. gada beigās, taču tā paša gada oktobrī Kadafi tika nogalināts. Pirmais pārdevējs kupeju ar nepilnus trīs tūkstošu kilometru nobraukumu novērtēja par 962 000 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Tagad divkrāsu Maybach ar ādas interjeru, kas ieturēts bēšos toņos, nonācis Krievijā. Pēc apraksta, kopš pagājušā gada kupeja nobraukusi 5300 kilometrus. Zem kupejas pārsega atrodas sešu litru V12 benzīns, kura jauda tika palielināta līdz 612 zirgspēkiem. Speciālisti stāsta, ka šādu uzlādētu kupeju uzbūvēts no 10 līdz 20 eksemplāros.

Tagad grezno Maybach 57S ar sērijas numuru 004 iespējams iegādāties par nedaudz vairāk kā 1,8 miljoniem eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu