Video ⟩ Viens no skaistākajiem amerikāņu auto Latvijā – Cadillac DeVille

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šajā raidījuma Ātruma cilts sērijā stāstas par, iespējams, vienu no Latvijā skaistākajiem amerikāņu auto – 1970. gada Cadillac DeVille.

Iespaidīgā spēkrata saimniekam Andrejam Pauperam ir pieci ASV auto. Pie sava sapņu auto, 50 gadus vecā Cadillac DeVille kabrioleta Andrejs ticis pirms gada, lai gan viņam vienmēr interesējis viss, kas ēd benzīnu – jo vairāk, jo labāk. Krāšņajam auto ir 7,7 litru motors un 360-380 zirgspēku. Šāds auto ir īsti piemērots Andreja 2,03 metru garajam augumam un patiks visiem, kuri baidās no slēgtām telpām.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Andrejam Cadillac ir brīvdienu auto, ar ko izbaudīt braucienu, jo tas garantē pozitīvas emocijas gan pašam, gan apkārtējiem satiksmes dalībniekiem un gājējiem. Arī Pauls Timrots atzīst, ka pie šāda auto stūres jāsēž ar smaidu un gāzi neprasās uzspiest. Savukārt atverot motora pārsegu, sajūta ir kā multfilmā par Flinstsoniem, jo viss ir liels un robusts.

Kāpēc Andrejs savu auto neslēdz ciet, bet līdzi vadā divus ugunsdzēšamos aparātus, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu