Atjauno segumu trīs posmos uz autoceļa Līgas–Kandava–Veģi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļa remonts. Ilustratīvs attēls
Ceļa remonts. Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Ir uzsākušies seguma atjaunošanas darbi trijos posmos uz reģionālā autoceļa Līgas–Kandava–Veģi (P130) Tukuma un Talsu novados.

Darbi norit:

· No Līgām līdz Kandavai (0,08.–3,34. km) ieviests ātruma ierobežojums 70 km/h. Būvobjekta šķērsošanas laiks piecas minūtes.

· No Kandavas līdz krustojumam ar autoceļu Plosti–Pūces (V1474) (5,56.–14,29. km) ieviesti ātruma ierobežojumi 70 km/h un 50 km/h. Satiksme organizēta ar ceļazīmēm un pēc vajadzības var tikt ieviests arī luksofora posms. Būvobjekta šķērsošanas laiks 20 minūtes.

· No Sabiles līdz Veģiem (21,36.–27,4. km) arī ieviesti ātruma ierobežojumi 70 km/h un 50 km/h. Satiksme organizēta ar ceļazīmēm un pēc vajadzības var tikt ieviests arī luksofora posms. Būvobjekta šķērsošanas laiks 10 līdz 15 minūtes.

Posmos veiks asfalta seguma izlīdzinošo frēzēšanu un izbūvēs asfaltbetona un šķembu mastikas asfalta kārtu. Tāpat tīrīs grāvjus, nomainīs caurtekas, atjaunos pasažieru platformas, uzstādīs jaunas ceļazīmes un signālstabiņus un veiks citus darbus. Darbus veic SIA Saldus ceļinieks par līgumsummu 3 361 680 eiro (ar PVN) un tos plānots pabeigt šī gada septembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu