Otrdienas horoskops: 26. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 26. jūlijam.

AUNS

Noderīgas idejas par peļņu, un viss tikai tavās rokās. Nepaļaujies uz citiem, jo solījumi, kas birst kā zvaigznes no debesīm, bieži vien nav pat plika graša vērti.

VĒRSIS

Grūtības tevi nebaida, jo dzīvē esi daudz pieredzējis un ar cītīgu darbu un neatlaidību vairumā gadījumu situācijas atrisinājis. Šodien iepriekšējā pieredze ļoti noderēs.

DVĪŅI

Par savām iecerēm plaši nestāsti, jo dažkārt cilvēki mēdz būt skaudīgi. Taču ir labs laiks, lai rakstītu projektus. Idejas piefiksē – nākotnē noderēs.

VĒZIS

Var rasties kādi sarežģījumi, ja kārtojamas darīšanas iestādēs, taču uzreiz padoties nevajag. Ja iznākums patiešām rādās nelabvēlīgs, tad gan atliec uz vēlāku laiku.

LAUVA

Jābūt uzmanīgam ar jaunu kontaktu veidošanu. Izvērtē, kāpēc kāds vēlas ar tevi sadarboties vai draudzēties. Lai tiktu skaidrībā, labs palīgs būs intuīcija.

JAUNAVA

Diena saspringta, tāpēc pēc darba vēlams doties garākā pastaigā, kā arī neformālā gaisotnē pie kafijas vai tējas tases izrunāties ar kolēģiem par problēmām.

SVARI

Labs laiks domubiedru meklējumiem un var rasties iespējas atrast uzticamus cilvēkus, kas ir gatavi kopā ar tevi doties nezināmajā un pretī uzvaras virsotnēm.

SKORPIONS

Veiksmīgs laiks, lai tu varētu piepildīt savas ieceres darbā vai biznesā, taču svarīgi, kas ir tie cilvēki, kuri vēlas sadaroties. Visiem solījumiem netici uz vārda.

STRĒLNIEKS

Daudz ideju un vēlme sasniegt jaunas virsotnes. Nekautrējies priekšniecībai vai darījumu partneriem piedāvāt savus biznesa risinājumus – veiksme ir ar tevi.

MEŽĀZIS

Katram darbam sava cena. Neuzņemies vairāk, kā iepriekš salīgts. Turklāt nevajag jaukt draudzību un naudas lietas, jo var rasties neveiklas situācijas.

ŪDENSVĪRS

Jauns darba vai karjeras piedāvājums var atnākt pavisam pēkšņi. Izvērtē gan, ko tas no tevis prasīs, un cik daudz enerģijas jāiegulda – var gadīties, ka ir kādi zemūdens akmeņi.

ZIVIS

Darbi sekmēsies, būs idejas un domubiedri, kas tās atbalsta. Raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk, jo patlaban šajā ziņā ir veiksmīgs laiks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu