VIDEO ⟩ Traģiska avārija Latgalē. Nepilngadīgs jaunietis, iespējams, izraisījis letālu sadursmi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"

Latgalē kāds nepilngadīgs jaunietis bez autovadītāja apliecības izraisījis smagu avāriju. Tīnis, iespējams, būs spiests doties uz cietumu vai koloniju, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Uz autoceļa A13, kas no Krievijas robežas caur Rēzekni un Daugavpili ved uz Lietuvas robežu, 47. kilometrā, notika smaga divu automašīnu sadursme ar vairākiem cietušajiem, diemžēl incidentā aprāvās arī viena cilvēka dzīvība.

Bezatbildība pie stūres noveda līdz traģiskām sekām un cilvēku upuriem. Pagaidām viennozīmīgi saukt par vainīgo vienu vai otru vadītāju nevar, taču daudzi faktori un neoficiāla informācija liecina, ka autokatastrofu izraisīja "Audi" šoferis, izbraucot pretējā joslā un frontāli ietriecoties "Peugeot".

"Audi" vadīja 17 gadus vecs jaunietis un viņam nebija autovadītāja tiesību. Tīnis savā mašīnā brauca ar draudzeni, savukārt "Peugeot" bez vadītāja atradušies vēl trīs pasažieri.

"Negadījuma vietā strādāja četras mediķu brigādes, kopā bija seši iesaistītie. Viens iesaistītais no mediķu palīdzības atteicās, bet pārējie pieci guva nopietnas, vidēji smagas un divos gadījumos smagas traumas, tostarp politraumu. Visi cietušie pēc palīdzības saņemšanas negadījuma vietā bija nogādāti ārstniecības iestādē," stāsta policijā.

Policijā ziņo, ka visi cietušie tika nogādāti Rēzeknes slimnīcā un "Audi" vadītājs negadījumā cieta vismazāk. Tāpat no likumsargiem saņemtas ziņas, ka viens no stacionētajiem "Peugeot" pasažieriem pēcāk slimnīcā miris.

"Alkohols nevienam no vadītājiem nav konstatēts. Par negadījuma iemesliem, apstākļiem, kāpēc ir noticis, pagaidām ir grūti spriest. Šobrīd ir sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana," norāda Latgales reģiona policijas inspektors.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu