VIDEO Jelgavas pusē dzērājšoferis ar, iespējams, zagtu busiņu nāvējoši notriec sievieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometrs.
Alkometrs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Jelgavas pusē kāds vīrietis 24. jūlija rītā sēdās pie stūres alkohola reibumā, iespējams, zagtam mikroautobusam un devās izbraucienā pa nomaļu meža ceļu. Tikmēr gar brauktuves malu gāja sieviete, kuru šoferis, visticamāk, nepamanīja. Sadursme gājējai izrādījās letāla, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

"Man kaimiņš arī gar tiltu iet līdz šosejai ap plkst. 8, bet viņš man neko neteica," stāstīja Dalbes iedzīvotāja.

Viens Draudzības ielas iedzīvotājs tomēr nojauta, ka noticis kas pavisam nelāgs, jo pamodās no mediķu brigādes skaļajām sirēnām. Vīrietis pēc tam centās uzzināt ko vairāk no kaimiņiem: "Kaimiņiene teica, ka te grozījies apbedīšanas birojs. Kaimiņš arī neko nezināja. Teica, ka, iespējams, kāds dzēris."

Mediķu brigāde patiešām piestāja "pie tilta pa kreisi". Zināms, ka sievieti notrieca mikroautobuss, kam pie stūres sēdēja vīrietis. Viņa nomira negadījuma vietā no gūtajām traumām, bet zināms, ka 53 gadus vecais šoferis braucis dzērumā.

Vīrietis, būdams vairāk nekā 2,5 promiļu reibumā, bez autovadītāja tiesībām, tagad ir aizturēts. Lietas ietvaros ir nozīmēta arī tiesu ekspertīze. Par šādu noziegumu personai tiek piemērots sods no trim līdz 10 gadiem cietumā un atņemtas autovadītāja tiesības, norādīja Valsts policija.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu