Dienas krāsainas kā mozaīka. Lielais augusta mēneša horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Augustā kosmosā dažādas astroloģijā svarīgas norises. Ja mainās planētu novietojums, mainās arī lietu kārtība uz mūsu mīļās zemītes. Daudzus gaida lielākas vai mazākas pārmaiņas dažādās dzīves jomās. Dienas krāsainas kā mozaīka, un jāsteidz baudīt vasaru, iekams tā sāk māt ardievas.

Augusta lielākā daļa aizrit Lauvas zodiaka zīmē. Tajā atrodas Saule, kas astroloģijā atbild par cilvēka „ego”. Lauva ir dzīves baudītājs ar plašu sirdi.

Šomēnes vēl jāsteidz smelties saulainas emocijas, rīkojot dārza svētkus, baseina ballītes vai dodoties atvaļinājuma ceļojumā.

Cita starpā mīlestības planēta Venera 11. datumā arī nonāk Lauvā, kas atver sirdi bangojošām emocijām.

Par komunikāciju un domāšanu atbildīgais Merkurs savu novietojumu šomēnes maina divas reizes – 4. augustā tas nonāk kritiski noskaņotajā Jaunas zīmē, kas mudina vairāk analizēt un pievērst uzmanību detaļām. Savukārt 26. augustā Merkurs ieiet Svaros, kam tīk godīga spēle un harmoniskas attiecības.

Dinamiskais Marss no 20. augusta atradīsies Dvīņu zīmē, un šī kombinācija vēsta, ka ļoti svarīga paškontrole –

jāsargās "iziet no rāmjiem", nevajag iesaistīties strīdos, jāpiedomā pie komunikācijas formas.

Svarīgs notikums ir Urāna nonākšana Vērša zīmē 24. augustā, kur tas atradīsies ilgstoši. Tā dēvētās "tālās" transsaturna planētas (Urāns, Neptūns, Plūtons) atstāj ietekmi uz globāliem notikumiem un Urāna ietekmē var nākties pārskatīt kādreiz jau ieviestās lietišķās reformas un likumu normas. Šis laiks nav labvēlīgs arī finanšu lietām.

Urāns ir planēta, kas neatbalsta likumus, ierobežojumus un noteikumus. Tas ignorē robežas. Jo stingrāki noteikumi (Saturna princips), jo niknāk Urāns cīnās par to atcelšanu. Iespējamas dažādas pārmaiņas.

Sadzīviskā jomā svarīgs ir pilnmēness laiks un augustā pilnā fāze ir 12. datuma agrā rīta stundā. Šajā dienā ir gan Ūdensvīra, gan Zivju zīmes ietekme. No rīta vēlme pēc neatkarības un dumpinieciskums, vakarā – mīļums, labestība, sentiments.

Šķir lapu un uzzini, kas augustā gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu