Foto Policija aicina atpazīt attēlos redzamo velobraucēju (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa lietvedībā atrodas kriminālprocess, kas tika sākts pagājušā gada 28. jūlijā pēc Krimināllikuma 185. panta pirmajā daļā paredzētā noziedzīga nodarījuma pazīmēm - par mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu.

2021. gada 6. jūlijā plkst. 7.08, Ķekavas novadā, uz autoceļa A7 (Rīga-Bauska), krustojumā pie pagrieziena uz Baložiem, pie sabiedriskā pasažieru autobusa "ISUZU TURQUOISE" piesteidzās, kāds velobraucējs, vīrietis, kurš, būdams emociju pārņemts, tīši, mērķtiecīgi nolauza abus priekšējā vējstikla loga tīrītājus, kamēr autobuss stāvēja krustojumā pie sarkanās gaismas. Kopā ar vīrieti bija vēl otrs velobraucējs, kurš noskatījās notiekošajā. Pēc incidenta abi velobraucēji aizbrauca Ķekavas virzienā.

Valsts policija atkārtoti aicina aplūkot fotoattēlus ar velosipēdistu, un atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst, zvanot pa tālruņa numuru 67099200 vai 110!

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu