Uz autoceļa Rīga–Ērgļi vēl divi remontdarbu posmi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Būvdarbi uz autoceļa Butnāri–Saldus–Ezere
Būvdarbi uz autoceļa Butnāri–Saldus–Ezere Foto: Renārs Koris

Šonedēļ uz reģionāla autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) vēl divos posmos sākas remontdarbi – divos posmos Ogres un Madonas novadā, no Ķeipenes līdz Taurupei (67,46.–79,31. km) un no krustojuma ar autoceļu Kliģene-Vecogre (V312) līdz Ērgļiem (89,22. –97,68. km), tiks atjaunots segums.

Abos būvobjektos ir pa diviem pagaidu luksoforiem un ātruma ierobežojums 70 km/h un 50 km/h. Ceļā no Ķeipenes līdz Taurupei autovadītājiem jāplāno 40 minūtes, bet 7,5 km garajā remontdarbu posmā pie Ērgļiem – līdz 35 minūtēm.

No Ķeipenes līdz Taurupei veiks asfaltbetona izlīdzinošo frēzēšanu un vietās, kur tas ir nepieciešams, labos ceļu profilu ar karsto asfaltu, kā arī atjaunos 12 pieturvietu platformas. Savukārt posmā pirms Ērgļiem veiks asfaltbetona seguma izlīdzinošo frēzēšanu un iesēdumu remontu, sakārtos ūdens atvadi no ceļa. Noslēgumā abos posmos ieklās jaunu asfaltbetona dilumkārtu un ceļa horizontālos apzīmējumus.

Būvdarbus abos posmos veic SIA VIA par līgumcena 3 104 558 (ar PVN), būvuzraudzību – SIA Būvju profesionālā uzraudzība. Būvdarbus paredzēts pabeigt septembra beigās.

Savukārt P4 Pierīgas posmā no Rīgas apvedceļa (Baltezers–Saulkalne) (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem (P10) (14,13.–30,3. km) kopš pavasara notiek ceļa segas pārbūve. Būvdarbu dēļ ieviesti plaši satiksmes ierobežojumi un ceļā ir jāplāno stunda un 40 minūtes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu