Mini parāda, kā apmēram izskatīsies tā elektriskais krosovers

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
MINI Concept Aceman
MINI Concept Aceman Foto: MINI

Britu Mini, kas ir daļa no BMW, ir prezentējis Concept Aceman konceptuālo elektrisko krosoveru. Šis auto ir dizaina vingrinājums, ar kuru zīmols izgaismo savu automašīnu korporatīvās identitātes attīstību.

Mini strādā pie tīri elektriska krosovera sērijveida varianta, kam produktu klāstā vajadzētu aizpildīt plaisu starp Cooper un Countryman.

Britu zīmols nesniedz Aceman tehniskos parametrus, koncentrējoties uz tā stilu un tehnoloģijām.

Aceman ārpuse ir veidota jaunā zīmola dizaina iterācijā - lakonisku minimālisma formu un kanonisku Mini attēla elementu apvienojumā. Pēdējie ietver "peldošu" jumtu un priekšējos lukturus, kam vairs nav tradicionālās ovālās formas.

Tradicionālā radiatora režģa vietā ir tā aprises imitējošs panelis, aiz kura paslēpti autopilota sistēmas sensori un radari, kā arī gaismas elements ar Union Jack jeb Lielbritānijas karoga motīvu.

MINI Concept Aceman
MINI Concept Aceman Foto: MINI

Automašīnas virsbūve ir krāsota Icy Sunglow Green krāsā - balti zilā metāliskā krāsā ar dzeltenīgu nokrāsu. Jumts ir pārklāts ar tumši zaļo British Racing Green krāsu, kas tradicionāli ir identificējusi sacīkšu automašīnas no Lielbritānijas starptautiskajās motosporta sacensībās. Riteņu diametrs ir 20 collas.

Aceman kopējais garums un platums ir attiecīgi 4,05 m un 1,99 m. Tātad tas ir mazāks nekā Countryman.

MINI Concept Aceman
MINI Concept Aceman Foto: MINI

Arī interjers apvieno klasiku un modernismu. Digitālais instrumentu panelis ir apļveida un centrēts, norādot uz vecā Mini spidometra novietojumu. Salonā nav ādas, polsterējums ir no auduma, kura šķiedras izgatavotas no otrreizēji pārstrādātiem tekstilizstrādājumiem. Kad vadītājs tuvojas Mini Aceman, tas viņu sveicina ar mirgojošiem priekšējiem lukturiem.

MINI Concept Aceman
MINI Concept Aceman Foto: MINI
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu