Video Automobili uz Tallinas šosejas pēkšņi sāk vilkt pa kreisi, tas uztriecas citam spēkratam (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Netālu no Lilastes, uz šosejas Rīga-Igaunijas robeža, piektdien ap diviem dienā notika “Toyota” un BMW spēkratu sadursme. Abi braucamrīki pēc trieciena nonāca grāvī. “Toyota” vadītājs Vladimirs nesaprot, kas īsi notika, braucot Ādažu virzienā, pēkšņi automašīna palika nekontrolējama.

“Nu ziniet, es nevaru paskaidrot. Mašīna laba, stāvoklis labs. Stūri sāka vilkt pa kreisi. Es fiziski nevarēju izgriezt. Lēnām, lēnām griezu, un meitene kā eņģelis noreaģēja,” TV3 raidījumam notikumus atstāsta Toyota vadītājs Vladimirs.

Pie BMW stūres brauca Anna un blakus pasažiera krēslā sēdēja sievietes māte.

“Braucām katrs savā virzienā, skatos diezgan griezās manā virzienā, es nesapratu, aizmugurējā sānā iebrauca. Labi, ka sitiens bija vairāk vērsts uz auto aizmuguri, aizmugurējo riteni, ka nebija frontālās sadursmes. Manu auto sagrieza, iemeta grāvī. Paldies Dievam, ka mēs ar mammu esam dzīvas,” saka BMW vadītāja Anna.

Sieviete stāsta, ka brīdī, ka izšāvās gaisa spilveni un automašīna virpuļoja, pa logu ārā nebija redzams nekas un varēja tikai cerēt, ka spēkrats neuztrieksies vēl kādam uz šosejas braucošam auto. Palaimējās, ka aizmugurē brauca NMPD darbinieki, kuri piestāja ceļā un uzreiz spēja palīdzēt avārijā iesaistītajiem. Par laimi, neviens nebija guvis traumas.

Vairāk skaties Degpunktā sižetā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu