Video ⟩ Rīgas dome skaidro, kāpēc Miera ielā noasfaltētas 11. tramvaja sliedes (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Tramvaja sliedes Slokas ielā
Tramvaja sliedes Slokas ielā Foto: Renāte Briede/LETA

Rīgas pašvaldības lēmums Miera ielā noasfaltēt 11. tramvaja sliedes, kuras stāv dīkā Brasas tilta remonta laikā, samulsinājis iedzīvotājus. Raidījums "TV3 Ziņas" skaidro, kāpēc pieņemts šāds lēmums.

Kopš 11. tramvajs vairs nekursē Brasas tilta remontdarbu dēļ, pasažierus pa ierasto maršrutu vizina autobuss. Pēdējā laikā uz tramvaja sliedēm parādās asfaltēti laukumi, par to daudz jautājumu vietējās apkaimes iedzīvotāju “Facebook” grupā.

Noklātās sliedes izbrīnījušas arī satiksmes ekspertu Paulu Timrotu.

“Man šķiet ka mums valsti ir liela problēma ar remontdarbu pagaidu risinājumiem, tie tiek izpildīti vēl paviršāk par pārējo dzīvi. Vienalga, vai tās ir norādes, dzeltenās līnijas salikt. Šis ir tāds ērmīgs! Ir jau arī vietas, kur autobuss brauc pa tramvaja sliedēm,” saka Timrots.

Rīgas domes Satiksmes departamentā skaidro, ka sadarbībā ar kopā arī “Rīgas satiksmi” tika izlemts remontdarbu laikā ierīkot pagaidu pieturvietas, kuras aprīkot ar šādu risinājumu.

Daudzviet sliedes jau sāk aizaugt, bet Satiksmes departamentā sola, ka tiks veikta zāles pļaušana, bet papildu uzturēšana, piemēram, sliežu tīrīšana, nav nepieciešama – kad tilts būs atjaunots, sliedes savedīs kārtībā un tramvajs kursēs, kā ierasts.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu