VIDEO ⟩ Traģiskā avārija uz Tallinas šosejas: atklātas jaunas detaļas par notikušo (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Uz Tallinas šosejas trešdienas naktī notika smags negadījums, diemžēl ar letālām sekām. Raidījums "Degpunktā" skaidroja, kas likumsargiem patlaban par sadursmi lielceļa malā ir zināms.

Trešdien, īsi pirms pusnakts, uz Tallinas šosejas notika automašīnu sadursme. "Mercedes Benz" uztriecās ceļmalā stāvošam "Volvo". Negadījums notika Saulkrastu novadā uz Tallinas šosejas, 33. kilometrā, taisnā ceļa posmā.

Valsts policija norādīja, ka pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, kāds automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs uzbrauca 1981. gadā dzimušam vīrietim, kurš stāvēja blakus ceļmalā novietotai automašīnai "Volvo". Pēc tam autovadītājs ar automašīnu "Mercedes Benz" uzbrauca automašīnai "Volvo".

Cietušais tika nogādāts slimnīcā, bet diemžēl no gūtajām traumām mira.

Lai arī "Volvo" šoferis bija novietojis savu spēkratu tur, kur to nedrīkst, pārējiem šķērslis bija jāapbrauc. Jautājums, vai naktī "Volvo" bija pietiekami labi saskatāms.

Likumsargi aicina atsaukties sadursmes aculieciniekus vai automašīnu īpašniekus, kuru spēkratos uzstādītie videoreģistratori iemūžinājuši negadījuma brīdi, zvanot 67086661 vai 110.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu