Kanālā "TV3 Plus" tiks pārraidīts ziņu raidījums krievu valodā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

ai stiprinātu Latvijas informatīvo telpu, kanālā "TV3 Plus", kas tiek pārraidīts krievu valodā, no 29.augusta darba dienu vakaros plkst.19.30 par galvenajām aktualitātēm Latvijā un pasaulē informēs jauns ziņu raidījums "Ziņas+"("Новости+"), aģentūru LETA informēja "TV3 Group Latvia" pārstāvis Kārlis Pozņakovs.

Pēc Pozņakova teiktā, "Ziņas+" būs svarīgāko notikumu apskats, kurā tiks analizēti sabiedrībai nozīmīgu lēmumu iemesli un sekas. Tāpat ēterā varēs redzēt aktuālas intervijas un ekspertu komentārus.

"Sarežģītos laikos arvien ir būtiski, ka pēc iespējas plašāk ir pieejama informācija. Tādēļ, manuprāt, ir likumsakarīgi, ka skatītāju novērtētajā kanālā "TV3 Plus" beidzot būs savs informatīvais raidījums. Tā veidošanai ir izdevies pulcēt augstas raudzes profesionāļu komandu, kuriem ir ilggadīga pieredze Latvijas medijos," pauda "TV3" Ziņu un informatīvo raidījumu dienesta vadītājs Andrejs Mēters.

Pozņakovs atzīmēja, ka jaunā ziņu raidījuma saturu veidos pieredzējuši žurnālisti, kas strādājuši uzticamos medijos - Oļegs Maļiņins, Aleksejs Novaks un Olga Pilipoveca. Visi "Ziņas+" redaktori esot iekrājuši pieredzi un zināšanas, vairāk nekā 20 gadus darbojoties dažādu mediju ziņu dienestos televīzijā, radio un drukātajā presē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu