Artuss Kaimiņš atgriezīsies teātrī (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš. Foto: Zane Bitere/LETA

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš atgriezīsies uz teātra skatuves - šī gada 21. oktobrī gaidāma pirmizrāde Jaunā Rīgas teātra izrādei "Operācija "Mindfuck", kuras aktieru sarakstā minēts arī Kaimiņš.

Starp septiņiem aktierim sarakstā minēts arī bijušā Latvijas Nacionālā teātra aktiera Kaimiņa vārds. Izrādes režisors un scenogrāfs ir Alvis Hermanis.

Biļetes uz teātra izrādi iespējams iegādāties bilesuparadize.lv 

Rudenī gaidāmajās 14. Saeimas vēlēšanās nepiedalīsies 13 no esošajiem deputātiem, tostarp pie frakcijām nepiederošais deputāts un Saeimas Cilvēktiesību komisijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) vietnē pieejamā informācija.

Aktrise Dārta Daneviča atklāj, ka jau attiecību sākumā Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš esot viņu krāpis. Intervijā režisora Dž.Dž.Džilindžera raidījumā "Dž. Spot" Dārta atklāj jaunas detaļas par nu jau izjukušajām attiecībām ar bērna tēvu un bijušo aktieri Artusu Kaimiņu.

Intervijā Dārta atklāj, ka ir paņēmusi pauzi darbiem savā pamatprofesijā. Iemesls tam ir tiesāšanās ar bijušo mīļoto un dēla Kaupo tēvu Artusu Kaimiņu: "Es nevēlos nevienam sabojāt dzīvi. Šobrīd es esmu tā, kurai ir sabojāta dzīve - pret mani ir uzsākta tiesvedība.

Es divus gadus neko nenesu uz āru. Jūs nezināt neko, kas šajos divos gados ir noticis."

Daneviča atklāj, ka jau attiecību sākumā Artuss Kaimiņš ticies ar citu sievieti. Tas noticis arī naktī, kad deputāts cietis ugunsgrēkā.

Daneviča arī atklāj, ka attiecību sākumā apkārtējie cilvēki par Kaimiņu teikuši tikai sliktu: "Kad es sāku tikties ar Artusu, es tiešām ļoti viņu mīlēju. Es jautāju viņa bijušajiem kolēģiem un teātri cilvēkiem, kas viņu pazina. Neviens neko labu neteica."

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu