Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Septembra mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Septembra zvaigznes vēlas, lai izvērtējam paveikto un domājam par vēso sezonu un tālākiem plāniem. Jaunu projektu uzsākšanai šis mēnesis nav diez cik piemērots, bet var pabeigt darbus, kas kādu laiku iekavējušies, un apzināt nākotnes mērķus.

Cāļus skaita rudenī... ir tāds sakāmvārds. Lielāko septembra daļu Saule atrodas kritiskajā un analītiskajā Jaunavas zodiaka zīmē, kas mudina izveidot aizvadītās vasaras ieguvumu un zaudējumu bilanci un kaut domās sadarināt „ekseli” ar darāmajiem darbiem vai biznesa projektiem un peļņas aprēķiniem nākotnei.

Ar praktisku darbošanos steigties gan nevajadzētu vai arī tas jādara mēneša sākumā, jo planēta Merkurs no 10. datuma ieņems nelabvēlīgo un piņķerīgo retrogrādo stāvokli, kurā atradīsies līdz 2. oktobrim.

Šādi periodi ir trīs vai četras reizes gadā un tur neko nevar darīt – kosmosā sava kārtība.

Mēs varam vienīgi pakārtoties un censties kaut ko izmantot savā labā. Piemēram, retrogrādā Merkura periodos var mēģināt raiti pabeigt darbus, kas iestrēguši, vai atgriezties pie sarunām, kas iepriekš palikušas bez rezultāta. Bet pirms vai pēc retrogrādā Merkura droši uz priekšu!

Mīlestības planēta Venera 5. septembrī arī nonāk Jaunavas zodiaka zīmē, kur jau priekšā ir Saulīte.

Labā ziņa it tā, ka šis astroloģiskais stāvoklis norāda uz vēlmi pēc zināmas lietu kārtības un skaidrības sirdslietās. Savukārt mīnuss tāds, ka var pastiprināties tieksme kritizēt un pamācīt mīļoto cilvēku. Jābūt modram – kā kurš to uztver. It īpaši ar emocijām bagātajā pilnmēness laikā.

Septembrī Mēness pilnā fāze 10. datuma pusdienas laikā un Mēness tad atrodas Zivju zodiaka zīmē. Līdz pat nākamās dienas rītam daudz sentimenta, mīļums, rūpes, izpalīdzība,

arī maldi un ilūzijas, jo Zivju zīmes aizbildnis Neptūns mēdz jaukt prātus.

Katram cilvēkam vai uzņēmumam ir sava astrokarte, bet kopumā septembrī planētu enerģētika ir diezgan smagnēja. Daudz kas nāks caur grūtībām un ar piepūli, un jāorientējas uz nākotnes plāniem.

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu