VIDEO ⟩ Uz "Āfrikas" rāmja. Kāds ir "Honda" jaunākais tūrisma motocikls "NT1100"? (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kas notiktu, ja uz slavenā "Honda Africa Twin" uzliktu mazākus riteņus un kādu kasti? Lūk, kas iznāktu, - "Honda NT1100". Tas pats motors, tas pats rāmis, tikai cita klase un cita koncepcija.

Kā "Autoziņām" skaidroja "Honda" motociklu pārstāvja H33 tirdzniecības pārstāvis Dāvis Līvs, "NT1100" ir pavisam citāda piekare un mazāki (17 collu) riteņi nekā "Africa Twin".

"Honda NT1100" ir tipisks tūrisma motocikls - mīksts, komfortabls un aprīkots ar tālā ceļā nepieciešamiem elementiem. Vējstikls savukārt ir regulējams pēc augstuma piecās pozīcijās. Motociklam ir diezgan dāsns standarta aprīkojums.

Jau iztālēm redzams, ka "Honda NT1100" ir zemāks par bravūrīgo "Africa Twin". Tas attiecas arī uz sēdpozīciju. Divcilindru motora jauda ir 75 kw jeb 102 zirgspēki. Standartā motociklam ir mehāniskā pārnesumkārba, taču Dāvis rekomendē tieši automātisko divsajūgu transmisiju.

Paralēli gaitas komfortam, sēdpozīcijai un vieglai vadāmībai neatkarīgie motoeksperti slavē arī NT1100 bremzes - priekšā ar dubultajiem diskiem. Ņemot vērā, ka motocikls sver gandrīz 250 kg, tas ir svarīgi.

Video: "Autoziņas" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu