FOTO ⟩ Avārijā pie Ministru kabineta ēkas uz jumta apgāzusies "CityBee" nomas mašīna (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Elizabetes ielā uz jumta apgāzusies uzņēmuma "CityBee" koplietošanas automašīna .
Elizabetes ielā uz jumta apgāzusies uzņēmuma "CityBee" koplietošanas automašīna . Foto: Zane Bitere/LETA

Piektdienas, 9. septembra, rītā Rīgā pie Ministru kabineta avārijas dēļ uz jumta apgāzusies vieglā automašīna, informē "Degpunktā".

Notikuma vietā redzams, ka negadījumā uz jumta apgāzusies koplietošanas uzņēmuma "CityBee" vieglā "Volkswagen" markas automašīna. Sadursmē iesaistīts vēl kāds spēkrats, kam ir neliela bukte sānos.

Šobrīd tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Foto: Elizabetes ielā avarējusi "CityBee" automašīna

Automašīnu koplietošanas uzņēmums "CityBee" vēl nevar aprēķināt zaudējumu apmērus, kas radušies uzņēmuma automašīnai piektdienas rītā Rīgas centrā iekļūstot satiksmes negadījumā, norādīja "CityBee" reģionālais vadītājs Latvijā Kristofs Hegedes.

Uzņēmumā apstiprināja, ka piektdienas rītā viens no "CityBee" "VW T-cross" transportlīdzekļiem cieta avārijā Rīgas Centrā. Lietotāja profils, kas tika izmantots šī transportlīdzekļa rezervēšanai, tika bloķēts uzreiz pēc negadījuma un "CityBee" ir sazinājusies ar lietotāja profila īpašnieku, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Uzņēmums nevar komentēt negadījuma apstākļus, bet pilnībā sadarbojas ar policiju, un sniedz visu nepieciešamo informāciju, kas varētu būt nepieciešama izmeklēšanai. Tā kā izmeklēšana joprojām turpinās, "CityBee" šobrīd nevar nosaukt patiesos zaudējumu apmērus, taču ir skaidrs, ka šai automašīnai ir nopietni bojājumi, un tā vairs nepiedalīsies ceļu satiksmē.

"Mēs iestājamies par atbildīgu un drošu braukšanu un esam pateicīgi lielākajai daļai mūsu klientu, kuri ir atbildīgi autovadītāji un ievēro ceļu satiksmes noteikumus," pauž Hegedes.

Uzņēmumā arī skaidro, ka saskaņā ar "CityBee" lietošanas noteikumiem tikai "CityBee" reģistrētais lietotājs var izmantot uzņēmuma sniegtos pakalpojumus. Ir kategoriski aizliegts dalīties ar savu profilu ar citiem. Uzņēmuma politika aizliedz braukt bez transportlīdzekļu vadīšanas atļaujas, kā arī alkohola vai citu vielu ietekmē. Nekādi izņēmumi attiecībā uz šīm lietām netiek pieļauti.

Jebkurš lietotājs, kuram konstatēta dalīšanās ar savu profilu ar citiem, transportlīdzekļa vadīšana reibumā vai bez autovadīšanas tiesībām, par šādu rīcību saņem sodu līdz 2000 eiro, kā arī tam tiks bloķēts konts un būs jāatlīdzina visi materiāli zaudējumi, kas nodarīti "CityBee" un trešajām personām. Gala summa var sasniegt vairākus desmitus tūkstošus eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu