VIDEO ⟩ Atklāj jaunu informāciju par avāriju, kuras rezultātā "CityBee" nomas auto apgāzās uz jumta (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Elizabetes ielā uz jumta apgāzusies uzņēmuma "CityBee" koplietošanas automašīna .
Elizabetes ielā uz jumta apgāzusies uzņēmuma "CityBee" koplietošanas automašīna . Foto: Zane Bitere/LETA

Vēl pirms autovadītāja apliecības iegūšanas kāda jauna sieviete pagājušajā piektdienā, 9. septembrī, iekūlās pamatīgās nepatikšanās. Sieviete uz sveša vārda nomāja auto, devās izbraucienā pa Rīgas centru un izraisīja pamatīgu avāriju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Katrs otrais garāmgājējs, ieraugot avāriju Elizabetes ielā pie Ministru kabineta ēkas, izvilka savu mobilo telefonu un redzēto iemūžināja.

Rīgas centrā šādas ainas patiesi ir retums, un sākotnēji raisa jautājumus, kā "CityBee" šoferim tas izdevies. Raidījumam izdevās aprunāties ar melnā "Volkswagen" īpašnieka sievu, kura skaidroja, ka vīrs viņu gaidījis stāvvietā Elizabetes ielā un pamanījis, ka uz viņa pusi brauc nomas auto, kas mēro ceļu pretējā virzienā. "Nebremzējot uztriecās mums virsū, aizsita mūsu mašīnu uz ietves. Viņa pati izkāpa no mašīnas. Pie stūres jauna meitene bija."

Foto: Elizabetes ielā avarējusi "CityBee" automašīna

Autovadītājas apliecības nomas auto stūrētājai nebija. Acīmredzot arī zināšanu par ceļu satiksmes noteikumiem ne. Par laimi, visi iesaistītie tika cauri vien ar izbīli.

"Jāpiemin, ka automašīnas "Volkswagen" vadītāja pārkāpa 301. ceļazīmes, proti, iebraukt aizliegts, prasības. Tāpat viņa vadīja automašīnu bez autovadītāja apliecības un izraisīja sadursmi ar citu spēkratu. Par šiem trim pārkāpumiem administratīvā pārkāpuma procesa ietvaros Valsts policija uz vietas pieņēma lēmumu par soda piemērošanu," norāda policijā.

"CityBee" pārstāvji informē, ka lietotāja profils, kas tika izmantots šī transportlīdzekļa rezervēšanai, tika bloķēts uzreiz pēc negadījuma. Viņi ir sazinājušies ar lietotāja profila īpašnieku, lai noskaidrotu apstākļus. Visticamāk, ka braucēja izmantoja kāda radinieka vai drauga datus, lai sēstos pie stūres, un tas tagad beigsies ar sodiem ne vien jaunajai sievietei, bet arī patiesajam "CityBee" profila īpašniekam.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu