Rīgā atklāj jaunu kaķu patversmi un veterināro klīniku "Kaķa sirds" (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

"LNK Properties" šodien aicina visus interesentus uz patversmes un veterinārās klīnikas "Kaķa sirds" atklāšanu, informē uzņēmumā.

Kaķu māja "Kaķa sirds", kur vienā ēkā ir apvienota patversme un veterinārā klīnika, ir tapusi "LNK Labdarības fonda" un kaķu glābšanas brīvprātīgo organizācijas "Kaķu palīdzības centrs Remi" sadarbības rezultātā.

Pēc uzņēmumā teiktā, fondam šis būs ilgstošas sadarbības projekts, kur fonds ne tikai veica ēkas renovāciju un labiekārtošanas darbus, bet arī turpmāk rūpēsies, lai "Kaķa sirds" attīstītos un pilnveidotos. Projekta mērķis ir ne tikai palīdzēt nelaimē nonākušiem kaķiem, bet arī vairot sabiedrības izpratni par to, cik būtiski ir ievērot lolojumdzīvnieku labturības normas.

Patversmes atklāšana notiks plkst.11 Rīgā, Kauguru ielā 10. Kaķu mājas atklāšanā būs iespēja iepazīties gan ar "Kaķa sirds" vadību, gan ar patversmes un veterinārās klīnikas telpām.

"LNK Properties" reģistrēts 2019.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 8 662 782 eiro. "LNK Properties" vienīgā īpašniece ir Nataļja Milova. Uzņēmuma stratēģiskais mērķis ir veicināt vienu no holdinga "LNK Group" galvenajiem darbības virzieniem - nekustamo īpašumu attīstību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu