Igaunijā 15 gadus veca meitene ar savas mātes profilu noīrē "Bolt" nomas auto un traucas lielā ātrumā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ida-Harju/Facebook

Igaunijas policija dalījusies ar stāstu par to, kā likumsargi apturēja nomas automašīnu "Bolt Drive", kas traucās lielā ātrumā. Atklājies, ka spēkratu vadījusi 15 gadus veca meitene, vēsta medijs "Postimees".

Publikācijā teikts, ka 13. septembrī policija veica reidu. Kādā brīdī patruļas fotoradars fiksējis, ka automašīna traukusies ar ātrumu 115 km/h, lai gan maksimālais atļautais ātrums šajā ceļa posmā ir 70 km/h.

Policisti bija pārsteigti, kad uzzināja, ka ar nomas automašīnu pārvietojas 15 gadus veca meitene, kura izmantoja savas mātes profilu un nolēma izmēģināt joņošanu ar auto.

Bez meitenes automašīnā atradās arī vēl divi nepilngadīgie. Par laimi, policijai izdevās konstatēt situāciju un novērst ļaunas sekas. Likumsargi aicina vecākus vienmēr interesēties par to, ko dara viņu bērni.

Uzņēmuma "Bolt" pārstāvis "Postimees" komentēja, ka konta nodošana trešajām personām ir krāpšana un nopietns lietotāja līguma pārkāpums.

""Bolt Drive" piesprieda naudas sodu 250 eiro apmērā par lietotāja konta nodošanu trešajām personām. Ja automašīna ir bojāta vai iekļuvusi avārijā, lietotājam ir pienākums segt visas izmaksas, kas saistītas ar automašīnas remontu, sacīja pārstāvis, piebilstot, ka uzņēmums ir bloķējis lietotāja kontu un policija šo lietu risinās tālāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu