VIDEO ⟩ "Man izkrita zobi no visiem tiem sastrēgumiem!" Juglas iedzīvotāji sūdzas par šoferiem, kuri māju pagalmus izmanto "korķu" apbraukšanai (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Juglas iedzīvotājus Rīgā un tos, kuri ikdienā mēro ceļu caur šo mikrorajonu, pamatīgi nogurdinājuši nebeidzamie sastrēgumi Juglas un Malienas ielā. Automašīnas un sabiedriskais transports uz priekšu kustas gausi, savukārt iedzīvotāju pilnie pagalmi kļuvuši par caurbrauktuvi tiem, kuri meklē ātrāko ceļu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Juglas iedzīvotājs Edmunds, kurš dzīvo tieši pie sastrēguma ieskautās mājas, nesagaidījis galamērķi, izlec no automašīnas blakussēdētāja vietas un dodas uz mājām kājām, jo sastrēgumā gadoties aizkavēties pat 15 minūtes.

Vietējā iedzīvotāja Jūlija ir šausmās par laiku, kas tiek pazaudēts, gaidot garajā automašīnu rindā. Neapmierinātību ar satiksmes noslogotību pauduši arī sociālā tīkla "Twitter" lietotāji. Tur publicēts video ar rekordgaru automašīnu un sabiedriskā transporta rindu, kas iestiepjas no Malienas ielas Juglā līdz pat Hipokrāta ielai Mežciemā.

Vietējā iedzīvotāja Nadežda sacīja: "Nē, tas ir briesmīgi! Tāpēc, ka es, lūk, šeit dzīvoju. Un, kad tās mašīnas brauc, tā ir benzīna smaka, nevaru atvērt logu, saprotiet? Tagad es eju pie zobārsta. Man izkrita zobi no visiem tiem sastrēgumiem!"

SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane norāda: "Vidējie kavējumi ir apmēram 10 minūtes. Vidējie kavējumi ir varbūt vienu dienu desmit minūtes, citu dienu varbūt piecas minūtes, savukārt var būt arī dienas, kad ir piecpadsmit minūtes un divdesmit minūtes."

Video: "Bez Tabu" sižets

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu