VIDEO ⟩ "Seja visa bija asinīs!" Zolitūdē notriec 12 gadus vecu meiteni, kura skrēja pāri ceļam (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste / LETA

Kāda pusaudze Rīgā, Zolitūdē, izkāpjot no autobusa, nepārliecinājās par drošību un metās skriešus pāri Rostokas ielai. Gājēju pāreja atrodas pārsimt metru tālāk, taču reti kurš vietējais pēc izkāpšanas pieturā to izmanto. Meiteni notrieca automašīna, un tagad pusaudzei priekšā rehabilitācija, vēsta raidījums "Degpunktā".

Viktors ap plkst. 17.30 sēdēja savā automašīnā pie daudzdzīvokļu mājas Rostokas ielā, līdz viņa uzmanību pievērsa notiekošais uz ceļa. Pieturā piestāja pasažieru autobuss, no kura izkāpa aptuveni 12 gadus veca meitene. Viktors pamanīja, ka skolniece sāk skriet pāri ceļam brīdī, kad tuvojas automašīna.

Trieciens bija visai spēcīgs, un meitene piezemējās vairākus metrus tālāk uz asfalta. Blakus mājas iedzīvotāji vēroja notiekošo pa logu. Automašīnas vadītāja nevilcinoties izsauca mediķus.

Viktors ievēroja, ka cietusī kustas un reaģē uz apkārtējo jautājumiem: "Seja visa bija asiņaina. Izskatās, ka sākumā viņa atsitās pret motora pārsegu, bet pēc tam pret asfaltu."

Mediķi ziņo, ka skolnieces dzīvībai briesmas nedraud. Ir gūti vairāku ķermeņa daļu ievainojumi, tie nav smagi, bet nepieciešami papildu izmeklējumi. Cietusī persona nogādāta ārstniecības iestādē stabilā stāvoklī.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu