VIDEO ⟩ Traģiska avārija uz Liepājas šosejas. Motocikla un vieglā auto sadursmē bojā iet cilvēks

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook video

Tumsā kādam motociklistam pārvietojoties bez gaismām pa Liepājas šoseju, neizdevās noturēties savā braukšanas joslā. Iebraukšana pretējā ceļa pusē beidzās ar frontālu sadursmi un traģiskām sekām, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tiem, kuri ceturtdien, 22. septembrī, ap plkst. 21.15 atradās kustībā pa šoseju A9, virzienā uz Rīgu vai Liepāju, nācās pamatīgi piebremzēt lielceļa 57. kilometrā pie Anneniekiem, jo tieši tur notika avārija, kas izrādījās letāla kādam 30 gadus vecam motocikla vadītājam.

Avārijā iesaistīti kopumā trīs transportlīdzekļi – minētais krosa motocikls, Igaunijā reģistrēta "Škoda Fabia", kas frontāli saskrējās ar motociklu, aizķerts arī kāds "Opel Astra" spēkrats. "Škodas" vadītājs pēc sadursmes nonāca slimnīcā. Vietējie iedzīvotāji saka, ka jezga bija pamatīga un šis ir ceļa posms, kur vienmēr der braukt piesardzīgāk nekā citviet.

Par letālo negadījumu liecina vien ugunsdzēsēju izbērtais absorbents un daži asins traipi. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu, kura laikā skaidros notikušā apstākļus, taču šobrīd visi apstākļi liecina, ka negadījumu izraisīja tieši motocikla vadītājs.

Video: "Degpunktā" sižets

CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu