Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Oktobra mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: Shutterstock

Oktobris daudziem būs emocionāli piesātināts un dinamisks. Situāciju „piņķerētājs” Merkurs un ideju „bremzētājs” Saturns beigs demonstrēt savas sliktākās rakstura īpašības, kas nozīmē – lietišķajā jomā vieglāk. Taču klāt ir aptumsumu laiks „mājasdarbiem”, kas sagatavoti daudziem.

Pirmā ir labā ziņa – planēta Merkurs, kas astroloģijā atbild par sarunām, komunikāciju, līgumiem, transportu un citu tehniku 2. oktobrī atgriežas savā ierastajā stāvoklī.

Labāks laiks, lai sāktu jaunus darbus, risinātu sarunas un ātrāk saprastos.

Otrā labā ziņa – no nelabvēlīgā retrogrādā stāvokļa 23. oktobrī atgriežas Saturns, kurš, iespējams, ne vienam vien kavējis dažādus darbus un ierobežojis novatoriskas idejas. Ņemot vērā iepriekš teikto, darboties kļūs vieglāk. Pie nosacījuma ja individuālajā vai uzņēmuma astro kartē nav kādas īpaši negantas kombinācijas.

Taču nekad jau nav tā, ka viss ideāli. Tuvojas aptumsumu laiks, kas var radīt spriedzi. 25. oktobrī būs Saules aptumsums. Astroloģijā tiek pievērsta uzmanība, kurā zodiaka zīmē debesu spīdeklis aptumsuma laikā atrodas. Šoreiz Saules aptumsumam būs skorpioniskās iezīmes. Kādam iespējami liktenīgi pavērsieni attiecībās, kādam pēkšņas kaislības, kādam dzīvē var uzrasties cilvēks no pagātnes, ar kuru jāsakārto attiecības. Līdz ar Saules aptumsumu sākas tā dēvētais „staraptumsumu koridors”, kurš noslēgsies 8. novembrī ar Mēness aptumsumu.

Astrologi bieži vien ar šo laiku biedē. Jā, šajā periodā iespējama spriedze, taču ir arī iespējas atrisināt un sakārtot dažādus attiecību jautājumus un izdarīt secinājumus.

Viens no oktobra svarīgākajiem notikumiem ir 14. Saeimas vēlēšanas 1. datumā. Astroloģiski nav iespējams pateikt, kuri politiskie spēki tiks pāri 5% barjerai, vai - kāds būs partiju mandātu proporcionālais sadalījums. Šajos procesos iesaistās daudz cilvēku un daudz struktūru – katra ar savu astro karti. Taču varam paskatīt, ko vēsta konkrētās dienas fons.

Gandrīz katru reizi sanāk tā, ka rudenī Saeimas vēlēšanas iekrīt retrogrādā Merkura periodā, kas pastiprina dažādu tehnisko problēmu un kļūmju riskus. Tā arī šogad. Turklāt šajā dienā planētu kombinācijas ir diezgan saspringtas, kas nozīmē grūtāku izvēli. Taču labā ziņa ir tāda, ka nav vismaz tā dēvētā „bankrota kombinācija”, kurā iesaistīts transformators Plūtons.

Iepriekšējo vēlēšanu laikā tā bija, un dzīvē tas atsaucās kā grūtības izveidot valdību. Lai atceramies, ka iepriekšējā reizē valdību apstiprināt izdevās tikai ar „trešo piegājienu”.

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu