VIDEO ⟩ Kāds ir "Porsche Cayenne" speciālizlaidums "Platinum Edition"?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Speciālizlaidums "Porsche Cayenne" tas vienmēr ir izcili. Vēl labāk, ja tas ir speciālizlaidums. Raidījums "TV Autoziņas" testē "Platinum Edition".

Lai gan joprojām liela, speciālizlaiduma sākuma cena ir tikai piecciparu skaitlis. Tas panākts, rūpīgi izvēloties aprīkojumu un krāsu. Zem testētā "Cayenne" pārsega ir 340 ZS, bet var dabūt arī ar jaudīgākiem motoriem.

Interesanti, ka iecienītā "Crayon" pelēkā krāsa no parastas ekstras drīz kļūšot par "Porsche Exclusive Manufactur" piedāvājumu, un maksās vismaz trīsreiz dārgāk. No "manufaktūras" nācis arī sportiskais priekšdaļas noformējums, kā arī koši sarkanie logotipi uz durvīm.

Bordo krāsas āda gaiši pelēkā "Cayenne"? Kāpēc gan ne. Lai viss būtu harmonijā, pievienotas arī atbilstošas krāsas drošības jostas. Vienlaikus "Platinum Edition" trūkst dažu ekstru, ko "Cayenne" uzskatījām par teju pašsaprotamām.

Pneimopiekare ar regulējamu klīrensu gan ir papildaprīkojums, tāpat kā kaislīgais salons un 14 virzienos regulējami sēdekļi. Paātrinājums ir sulīgs un patīkams. Turklāt pat ar 21 collu Turbo dizaina diskiem "Cayenne" nav cieta.

Iespējams, vēl vairāk sportiskuma piešķirtu "Cayenne Coupe" virsbūve, kam arī pieejams "Platinum Edition".

Video: "TV Autoziņas" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu