Foto Kāpēc ceļa posmā Viļaka–Žīguri nav novērsti defekti? (2)

PAVAICĀ TVNET ŽURNĀLISTAM
Vita Daukste-Goba
, TVNET Ziņas | KLIK redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X
Autoceļš Viļaka-Žīguri
Autoceļš Viļaka-Žīguri Foto: Aculiecinieka foto

"Vēlētos noskaidrot, kāpēc autoceļam Viļaka–Žīguri pēc virsmas apstrādes nav novērsti radušies defekti?" šādu jautājumu TVNET uzdevis kāds lasītājs. Kāpēc tā? To vaicājām VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) pārstāvjiem.

Lasītājs raksta, ka ziņojis LVC šī gada augusta sākumā, bet nav saņēmis atbildi.

"Minētajā ceļa posmā defektus plānots labot nākamā gada būvdarbu sezonā," portālam TVNET oktobra sākumā norādīja LVC pārstāve Anna Kononova.

"Lai arī būvniekiem tika pieprasīts šos labojumus veikt šogad, būvnieks to neizdarīja."

Lasītāja foto:

Kā 3. oktobrī savā mājaslapā vēstīja LVC - valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās vairāk nekā 40 posmos, no tiem 19 posmi ir uz reģionālajiem autoceļiem. 

Visplašākie satiksmes ierobežojumi ir uz reģionālā ceļa Rīga – Ērgļi (P4) Pierīgā, kā arī no Kursīšiem līdz Lietuvas robežai uz autoceļa Butnāri – Saldus – Ezere (P105), tur remontdarbu šķērsošana prasīs pusotru stundu.

Atgādinām, ka mēs, TVNET redakcija, aizsākam jaunu projektu "Pavaicā TVNET žurnālistam!", kurā lasītājiem būs iespēja iesūtīt sev interesējošus jautājumus par dažādām dzīves situācijām un problēmām, un TVNET žurnālisti, uzrunājot atbildīgo nozaru amatpersonas, centīsies palīdzēt rast uz šiem jautājumiem atbildes.

Jautājumus un tēmas aicinām iesūtīt uz e-pastu pavaica.tvnet@tvnetgrupa.lv

Ja vēlies, saglabāsim anonimitāti!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu