VIDEO "Dacia Duster" pret "Suzuki Vitara". Vai vienmēr izšķir pilnpiedziņa?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kompaktais krosovers ir universālākais automobiļa formāts. Nelaime tikai tā, ka tie kļūst arvien dārgāki. Raidījums "TV Autoziņas" salīdzina divus pēc iespējas pieejamākus šīs klases auto - "Dacia Duster" un "Suzuki Vitara".

"Dacia Duster" ir budžeta klases krosoveru veterāns. Tā var braukt ar benzīnu, dīzeļdegvielu vai pat gāzi, un pat ar visu riteņu piedziņu maksā ne vairāk par 21 000 eiro, turklāt beidzot "Duster" rīcībā ir automāts un ar manuālo režīmu.

Divsajūgu pārnesumkārba gan pieejama tikai pašam jaudīgākajam benzīna dzinējam, tikai labākajā komplektācijā "Journey" un tikai ar priekšējo riteņu piedziņu. "Suzuki Vitara" cenas faktiski sākas tur, kur "Duster" tās beidzas - pie 20 000 eiro. Tam ir nopietns pamatojums.

Lai gan "Vitara" arī ražot tikai ar priekšpiedziņu, atšķirībā no "Duster" to visbiežāk izvēlas ar 4x4. Ja visu izšķirtu cena, rezultāts būtu skaidrs. Bet mūs interesē arī degvielas ekonomija, komforts un citi parametri, kas svarīgi ne tikai privātajiem pircējiem, bet arī uzņēmumiem, piemēram, apsardzes firmām.

Salīdzinās abu modeļu stiprās un vājās puses "Grifs AG" tehniskā departamenta direktors Roberts Lukss.

Video: "TV Autoziņas" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu