VIDEO LED spuldzes halogēnu vietā - tas ir legāli (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Iestājoties tumšākam laikam aizdomājamies par spuldzēm. Tiem, kam ir halogēnu spuldzes, iespējas uzlabot gaismu ir ierobežotas. Tomēr viss ir mainījies.

Pateicoties "Osram", halogēnu spuldzīšu vietā var legāli uzstādīt LED spuldzes. "Osram Night Breaker LED" ir pirmās maiņas jeb pēcpārdošanas LED spuldzes ar pielaidi koplietošanas ceļiem.

Spuldze izstrādāta, lai aizstātu standarta halogēnu lampiņas. Sevišķi noderīgas "Osram LED" spuldzes būs komerctransportam, kuru šoferiem bieži jāveic lieli attālumi pa neapgaismotiem ceļiem.

Īpašās spuldžu konstrukcijas dēļ "Osram" samazinājis arī apžilbināšanas risku. Mārtiņš Umbraško, "Osram" pārstāvis Baltijā: "Spuldzes nav lētas, ap 125 eiro par komplektu, taču cenu atsver ieguvumi. Vispirms kalpošanas laiks un gaismas atdeve. Gaismas atdeve ir pat par 220% augstāka nekā halogēnu spuldzēm. Modeļi ar paaugstinātu gaismu parasti kalpo gadu vai ilgāk. LED aizstājējs var izturēt pat desmit reizes ilgāk."

Oskars Irbītis, satiksmes eksperts: "Varbūt sākotnējais ieguldījums ir liels, bet ieguvums uz drošību ir daudzreiz lielāks."

Video: "TV Autoziņas" sižets

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu