"Kā var kaut ko tādu izdarīt?" Lietuvā izceļas diskusija par gājēju pāreju, kura neved pāri ceļam (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rimvydas Ančerevičius/jp.lt

Lietuvas pilsētā Panevēžā šoruden notiek infrastruktūras uzlabojumi, piemēram, apgaismojuma modernizācija, kā arī ceļa apzīmējumu pārkrāsošana. Arī Parka ielā notiek infrastruktūras izmaiņas, kas samulsinājušas Panevēžas iedzīvotājus - gājēju pāreja, kura nepārved pāri ceļam, vēsta portāls "15min".

Sociālajos tīklos izcēlusies diskusija par to, kā ierīkota konkrētā gājēju pāreja. Daudzi iedzīvotāji pauž viedokli, ka darbs paveikts pavirši.

Panevēžas domes Pilsētas infrastruktūras departamenta vadītājs Daļus Vadluga norādīja: "Ar šo gājēju pāreju Parka ielā viss ir kārtībā. Tā tiek pārcelta uz priekšu, tāpat arī drošības sala vēlāk tiks uzstādīta."

Vadluga stāstīja, ka šajā krustojumā daudz kas tiks izmainīts, sākot ar gājēju pāreju. "Tieši tāpēc tagad tas izskatās neloģiski, bet darbs ir procesā. Tāpat arī uzņēmums, kas veic remontdarbus, gaida atbilstošus laikapstākļus, lai darbus varētu turpināt."

Līdz 30. novembrim Panevēžā vairākās ielās tiks modernizēts apgaismojums, tāpat paredzēta vēl virkne citu infrastruktūras uzlabojumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu