VIDEO ⟩ Spraiga pakaļdzīšanās Viļņā. Šoferis bēg no policijas un piedzīvo fiasko (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lietuvā pagājušajā nedēļā notikusi spraiga pakaļdzīšanās galvaspilsētas Viļņas ielās. Tiesa, bēgšana no policijas agresīvajam šoferim beidzās ar smagu avāriju, ziņo Lietuvas policija.

Incidents noticis 13. oktobrī ap plkst. 8.20. Iedzīvotāji ziņoja par kādu aizdomīgi bīstami braucošu "Seat" spēkratu, kas radīja bažas, ka šoferis auto vada alkohola reibumā.

Norādītajā vietā ieradās Lietuvas policisti, kuri aicināja "Seat" vadītāju apstāties. Pamanot policistus, šoferis ignorēja aicinājumus apstāties un sāka bēgšanu, vairākkārt rupji pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus.

Vīrietis palielināja ātrumu un divas reizes nogrieza ceļu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Visbeidzot šoferis strauji šķērsoja vairākas joslas un, braucot lejā no tilta, ietriecās citā mašīnā. Tālāk "Seat" spēkrats uzlidoja gaisā un ietriecās gaismas stabā.

Notikuma vietā ierādās mediķi, kas konstatēja vieglas traumas "Seat" šoferim. Viņš kategoriski atteicās veikt alkohola pārbaudi.

Par šo gadījumu ir sākta pirmstiesas izmeklēšana, kas apliecinātu, ka "Seat" vadītājs bijis alkohola reibumā. Šoferis ir aizturēts.

Saskaņā ar policijas informāciju, vīrietim jau 2019. gadā par līdzīgiem pārkāpumiem tika liegts vadīts transportlīdzekļus.

Video: Dzērājšoferis bēg no policijas

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu