FOTO Auto zagļu sāga Igaunijā. Policija atrod mežā pamestu "Toyota" džipu, sākta plaša specoperācija (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jurgen Puistaja

Naktī uz trešdienu, 19. oktobri, Igaunijā Viljandi apriņķa policija veica speciālu operāciju, notverot auto zagļus, kuri nozaga "Toyota Land Cruiser" apvidnieku, vēsta laikraksts "Postimees". 

Narkotiku un organizētās noziedzības dienesta vadītājs Dienvidu prefektūrā Kristjans Tomings norādīja, ka specoperācija notikusi aizvadītajā naktī plkst. 0.10, kad "Toyota Land Cruiser" īpašnieks ziņoja par mašīnas zādzību.

Foto: Jurgen Puistaja

"Mēs nekavējoties sākām automašīnas meklēšanu. Pateicoties tam, ka šoferis mašīnai bija uzstādījis dažādas iekārtas, policija ātri spēja noteikt spēkrata atrašanos Viljandi apriņķī. Zagļi spēkratu pameta mežā un aizbēga," skaidroja Tomings.

Policija uzskata, ka pie šī nozieguma vainīgi ir Lietuvas pilsoņi, kas tiek turēti aizdomās par citiem tāda paša tipa noziegumiem pēdējā laikā Igaunijā.

Foto: Jurgen Puistaja

Likumsargi pārbaudīja teritoriju ap nozagto mašīnu un sāka meklēt auto zagļus, kuri paslēpās mežā. "Meklēšana joprojām turpinās, un mēs lūdzam vietējo iedzīvotāju palīdzību. Saskaņā ar mums pieejamo informāciju - noziedznieki pārvietojušies uz Malekuli, Sudisti, Hirmukuli, Tuhalāni vai Karski ciematu. Tās ir personas, kuras nerunā igauņu valodā un, iespējams, slēpjas pamestās mājās vai pārvietojas no ciema uz ciemu," stāstīja Tomings.

Iepriekš Tomings norādīja, ka noziegumus pastrādā vīrieši vecumā no 20 līdz 40 gadiem. Pastāv iespēja, ka viņi pārvietojas ar vecām mašīnām, kurām ir Lietuvas vai Lielbritānijas numurzīmes.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu