FOTO Slepens nodalījums zobenam un citas ekstras. Latvijā bāzētais uzņēmums "Dartz Motors" radījis unikālu apvidus auto (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijā reģistrētais privātais uzņēmums "Dartz Motorz" izstrādājis jaunu "Prombron" sērijas apvidus automobili - "The Dictator Aladeen MMXXII".

"Dartz Prombron The Dictator Aladeen Edition MMXXII" ir spēkrata pilnais nosaukums. Šis auto turpina filmā "Diktators" izmantoto automašīnu motīvu par godu filmas 10 gadu jubilejai.

Kopumā uzbūvēti jau ir desmit šāda tipa spēkrati. Automašīnas tiek izgatavotas uz "Mercedes-Maybach GLS AMG" modeļa bāzes. Zem motora pārsega rūc V8 tūnēts "Mercedes-Maybach GLS" motors, kurš rada 800 zirgspēku lielu jaudu.

Automašīnas griezes moments sasniedz 1000 ņūtonmetrus. No 0 km/h līdz 100 km/h šis auto spēj paātrināties 3,8 sekundēs.

Parastajā versijā auto sver 2,2 tonnas, taču bruņotajā versijā, kas atbilst NATO "STANAG Level II" aizsardzības standartam, mašīna sver 3,1 tonnu.

Interjera apdarei ir izmantots eksotiska āda un 555 koka dekoru varianti. Atsevišķas spēkrata pogas ir izgatavotas pat no īsta zelta. Automašīnā ir iekļautas arī dažādas ekstras - dimantu ūdens filtrs, biometrisks AK74 seifs, zobenu seifs, ložu necaurlaidīgs lietussargs no aligatora un pitona ādām, kā arī ložu necaurlaidīga ķivere.

Pamata versijā automašīna maksā 750 tūkstošus eiro, bet bruņotajā versijā 1,05 miljonus eiro.

Foto: "Dartz Prombron The Dictator Aladeen Edition MMXXII" auto (iekļauti jaunā un vecā modeļa foto)

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu