Kā, atsakoties no alkohola, mainījies ir filmas "Caur adatu" veidotājs Edgars (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/ edgarsaivars

"EDART.TV" veidotājs Edgars Aivars "Youtube" šovā "Braucam?!" pastāstīja, ka filmas "Caur adatu" filmēšanas laikā pilnībā pārtraucis lietot alkoholu un nelieto to joprojām.

Kopš filmas pirmizrādes kinoteātrī "K. Suns" pagājuši desmit gadi, bet Edgars Aivars kopā ar filmas galveno varoni Ediju Vītoliņu joprojām apmeklē Latvijas skolas, uzrunājot skolēnus.

Aivars atzīst: "Redzot atkarīgo ikdienu, cīņu par kārtējo devu, pārdozēšanu un dzīves bezjēdzīgumu, toreiz sapratu, ka pat alkohols nav tā vērts, un joprojām to nelietoju."

Aivars Latvijas sabiedrībā kļuva atpazīstams ar savu sociālo problemātiku atspoguļojošo projektu "EDART.TV", kopš kura pirmā video publikācijas ir apritējuši jau vairāk nekā 10 gadu.

Šajā laikā "EDART.TV" video kopējā auditorija ir pārsniegusi 13 miljonus skatījumu. Veiksmīgākie un skatītājiem zināmākie projekti ir dokumentālā īsfilma "Legālais dūms", dokumentālā filma "Caur adatu" un filma "PROFESIJA – PROSTITŪTA".

Radio Latviešu Hiti Youtube šovs "Braucam?!" turpmāk katru pirmdienu kopā ar dziedātāju KATO piedāvās sarunas ar Latvijā populāriem un pazīstamiem cilvēkiem, Latvijas apceļošanu, humoristiskus uzdevumus, pozitīvas emocijas, smieklus un iedvesmojošus stāstus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu