VIDEO ⟩ Ventspilī šoferis notriec 11 gadus vecu bērnu un aizbēg no notikuma vietas. Aicina atsaukties aculieciniekus

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ventspilī kādu 11 gadus vecu meiteni uz gājēju pārejas notrieca balta mikroautobusa vadītājs, kurš, nepārliecinoties par cietušās veselības stāvokli, pameta notikuma vietu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirmdienas, 17. oktobra, pēcpusdienā nepatīkamu situāciju piedzīvoja ventspilniece Gunita. Viņas meita atnāca ciemos pie sievietes uz darbu, un atklājās, ka vien pirms īsa brīža meitenes dzīvība varēja izdzist. Šķērsojot gājēju pāreju Sarkanmuižas dambja un Brīvības ielas krustojumā, lai dotos mājās no treniņiem, kāds balta busiņa vadītājs meiteni nepamanīja un notrieca.

Cietušās meitenes māte Gunita Vanaga stāsta, ka viņas bērns devās mājās no treniņiem, jau gandrīz šķērsojis ielu pie gājēju pārejas, kad busiņš meitu notrieca. Tas ir bijis balts, iespējams, "Volkswagen" markas mikroautobuss.

Kā stāsta mamma, bērns ar skūteri šķērsoja gājēju pāreju un viņu aizķēra automašīnas riepa. Meitene smagi krita.

Pēc aculiecinieku teiktā, baltais mikroautobuss mēģinājis bremzēt, taču neapstājās un pameta notikuma vietu, nepārliecinoties, vai bērnam viss ir kārtībā.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas traumpunktā atklājās, ka 11 gadus vecā meitene sadursmē ir stipri traumējusi celi.

Saistībā ar notikušo cietušās māte Gunita ir vērsusies Valsts policijā. Viņa aicina aculieciniekus ziņot par redzēto satiksmes negadījumu vai vainīgajam pašam pieteikties.

Savukārt minētais Sarkanmuižas dambja un Brīvības ielas krustojums visiem ventspilniekiem ir labi zināms, jo ar gājējiem saistīti negadījumi tajā nav retums.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu