VIDEO Asins peļķe un sadauzīts vējstikls. Bolderājā šoferis novēršas no ceļa un ietriecas kokā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dado Veron/Shutterstock

Otrdien, 25. oktobrī, rīta pusē Bolderājā kāds mikroautobusa vadītājs novērsās no brauktuves un tad brīdī, kad sev priekšā pamanīja citu auto, izvairoties no spēkrata, nobrauca no ceļa, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Fiat" busiņš Gaigalas ielas ceļmalas kokā iestūrēja ap plkst. 11.00. Ap automašīnu redzamās asins peļķes un pamatīgi sadauzītais vējstikls, kurā skaidri manāms, ka blakussēdētājs ietriecies ar galvu, šausmina garāmgājējus.

Spēkrata šoferis stāstīja, ka viss noticis brīdī, kad viņš mēģinājis aizsniegties pēc ūdens pudeles, kas bija ielikta durvju nodalījumā. Tad vīrietis pamanījis, ka priekšā ir cita automašīna, un, lai neietriektos tās aizmugurē, strauji griezis stūri pa labi.

Valsts policija norādīja, ka vadītājs nebija piesprādzējies, tāpēc izkrita ārā no automašīnas pa pusaizvērtām durvīm. Transportlīdzeklī tobrīd atradās arī pasažieris, kurš mēģināja savaldīt automašīnu, taču tas nav izdevies. Rezultātā transportlīdzeklis ietriecās kokā.

Šoferis savainoja kāju, bet blakussēdētāju, kurš arī nebija piesprādzējies, mediķi nogādāja slimnīcā. Viņš nav guvis smagas traumas, bijis stabilā stāvoklī, pie samaņas. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu