Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Novembra mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Novembrī astroloģiskais fons daudzās jomās ir pozitīvāks nekā iepriekšējā mēnesī. Šādas tādas problēmas var sagādāt aptumsumu ietekme novembra sākumā, bet mēneša beigas labvēlīgas aktīvai darbībai.

Novembra sākumā gaisā virmos neliela spriedzīte, var nākties risināt pagātnē nesakārtotus jautājumus, skaidrot attiecības. No 25. oktobra, kad bija Saules aptumsums, līdz 8. novembrim, kad būs Mēness aptumsums, ir tā dēvētais „starpaptumsumu koridors”. Astroloģijā valda uzskats, ka tas ir īpašs laiks, kad par sevi atgādina seni notikumi vai cilvēki no pagātnes. Zodiaka zīme, kurā atrodas Mēness aptumsuma brīdī, iezīmē tā tendences. Šajā aptumsumā valdīs Vērša zīme un tas nozīmē, ka iespējams lielāks satraukums par dzīves stabilitāti, ienākumiem, biznesu, jārisina ģimenes vai dzimtas īpašumu jautājumi.

Tā kā astronomiski Mēness aptumsums iespējams tikai pilnmēnesī, tad mūsu Zemes pavadoņa ietekme izpaudīsies dubultā –

cilvēkiem jūtīga uztvere un sakāpinātas emocijas. Mēneša sākumā jādzīvo rāmi un apdomīgi.

Savukārt labā ziņa ir tā, ka 24. novembrī par Lielo Labvēli dēvētais Jupiters beidz savu neganto jeb, astrologu valodā runājot, retrogrādo ceļu. Sākas veiksmīgāks laiks uzņēmējdarbībai, jauniem plāniem, projektiem. Ļoti enerģiska diena būs 25. novembris, kad augošs Mēness un spēcīga dinamiskā un ugunīgā Strēlnieka ietekme. Var doties uz priekšu, vien jāraugās, lai viss „pa godīgo”, var nākties sastapties ar kādu ne visai godīgu rīcību.

Valsts svētku laiks – dažādās noskaņās. Lāčplēša dienā, 11. novembrī dienu fonu noteiks Mēness atrašanās Dvīņu zodiaka zīmē. Tā ir sabiedriska, kopības sajūtu radoša un svecīšu nolikšanai, pieminot tos, kas pret Bermontu kāvās, ļoti piemērota. Lāčplēša dienā ir arī spēcīga Skorpiona zodiaka zīmes ietekme, tās „pārziņā” dzīvības un nāves tēmas – tīri emocionāli saviļņojošs un piemērots laiks godināt Latvijas brīvības cīņās kritušos. Savukārt Latvijas dzimšanas dienā, 18. novembrī, dienas fona „rādītājs” Mēness Jaunavas zodiaka zīmē, kam netīk skaļas aktivitātes. Drīzāk var godināt ar vienkāršiem darbiem un tuvākās apkārtnes sakārtošanu.

Šķir lapu un uzzini, kas novembrī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu