VIDEO "Tam ceļam piemīt slikta aura!" Uz šosejas pie Skrīveriem letāli notriec velosipēdisti (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Piektdienas, 28. oktobra, rītā uz šosejas pie Skrīveriem kāds mikroautobusa vadītājs notrieca sievieti uz velosipēda – sekas ir traģiskas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kādai Skrīveru sociālā dienesta darbiniecei neizdevās sasniegt savu darbavietu. Sieviete ar velosipēdu devās uz darbu pa vietējo autoceļu Augšlīgatne-Skrīveri, taču kāds "Opel" vadītājs viņu nepamanīja un ceļa 66. kilometrā letāli notrieca.

Vietējais iedzīvotājs Jānis stāsta, ka braucis pie krustmātes, kad avārija jau bija notikusi – jauns puisis notriecis sievieti, Jānis redzējis vien sekas – automašīnas atlūzas.

Notikuma vietā par traģēdiju liecina tuvinieku atstātie ziedi un sveces, kā arī spēkrata detaļas, kuras sadursmes brīdī lidoja uz visām pusēm.

Jānis saka, ka ir bīstami braukt, apmaļu nav, smagie neskatās.

Vietējie stāsta, ka ceļam piemīt nelaba aura. Avārijas uz tā nav retums. Iedzīvotāji to skaidro ar to, ka šoseja esot būvēta pāri seniem ebreju apbedījumiem, kas vēl mūsdienās plešas gar brauktuves malām 66. kilometrā.

Pēc Valsts policijas sniegtās informācijas, automašīnu "Opel Vivaro B" vadīja kāds 29 gadus vecs vīrietis, kurš pie stūres sēdies skaidrā prātā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu