Eglītis un Ozola kandidē uz "Konservatīvo" valdes priekšsēdētāja amatu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Uz partijas "Konservatīvie" valdes priekšsēdētāja amatu kandidē labklājības ministrs Gatis Eglītis un Rīgas domes priekšsēdētāja vietniece Linda Ozola, informēja partijas birojā.

"Konservatīvo" padomes ārkārtas slēgtā sēdē sestdien, 12.novembrī, uz valdes locekļu amatiem kandidēs tieslietu ministrs, līdzšinējais partijas valdes priekšsēdētājs Jānis Bordāns, kā arī Māris Beļaunieks un Mārtiņš Brigzna.

Tāpat uz valdi kandidē Raitis Bukovskis, Bruno Jurševics, Guntis Rasims, Miķelis Strīķis, Jānis Svemps, Mārtiņš Štāls, Guna Švika un Andris Vītols.

Kā ziņots, oktobrī notikušās 14.Saeimas vēlēšanās "Konservatīvajiem" neizdevās pārvarēt 5% barjeru.

Pēc tam "Konservatīvo" līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Bordāns un valde pilnā sastāvā atkāpās, uzņemoties atbildību par 14.Saeimas vēlēšanu rezultātiem. Bordāns informēja, ka nekandidēs uz valdes priekšsēdētāja amatu, dodot iespēju jauniem partijas līderiem.

Jau vēstīts, ka izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece un bijušais iepriekšējās, 13.Saeimas partijas frakcijas priekšsēdētājs Krišjānis Feldmans atstājuši partijas "Konservatīvie" valdi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu