VIDEO ⟩ Siguldā vandaļi izdemolē un ar rupjībām apķēpā skolotājas mašīnu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Inonanta Millere

Kāda Siguldas iedzīvotāja un viņas kaimiņi darbadienas rītu sākuši ar ļoti nepatīkamu pārsteigumu - ar krāsas baloniņiem apzīmētas automašīnas, izsisti arī spēkratu stikli, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nepatīkamais fakts atklāts 9. novembra rītā. Cietusī siguldiete pauž savu sašutumu sabiedrībai un brīdina arī citus siguldiešus uzmanīties no šādiem nekulturāliem un negaidītiem sveicieniem.

Spēkrata logs ir aizlīmēts ar plēvi, lai vējš nesvilpotu iekšā, un arī nepieklājīgie uzraksti ar lielām pūlēm ir nodzēsti. Kaimiņa auto, kas nesen pirkts salonā, atrodas servisā, jo automašīna ir baltā krāsā un ar baloniņu uzpūstos uzrakstus nav iespējams notīrīt paša spēkiem.

Cietusī Inonanta vairākas stundas berzusi uzrakstus, izmantojot neskaitāmus līdzekļus, lai no automašīnas notīrītu sarakstītās rupjības: "Diemžēl, dodoties uz darbu, mani pārsteidza nepatīkama situācija. Redzēju, ka mašīnai ir izsists aizmugurējais stikls un aprakstīta ar melnas krāsas flakoniņu ar rupjiem vārdiem. Nezinām, kas to izdarīja. Arī kaimiņu mašīna aprakstīta."

Daži no uzrakstiem bijuši tiešām nežēlīgi, piemēram, uz jumta bija uzrakstīts vārds – "mirsti!"

Ja jūsu rīcībā ir informācija, kas palīdzētu atrast vaininieku, zvaniet Inonantai pa tālruni 26461633 vai ziņojiet Valsts policijai.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu