VIDEO ⟩ Kā Nitišs un Aleksandrovičs taisīja trikus Ziemassvētku filmā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Tajā viesojas autosportists Reinis Nitišs un motosportists Mārtiņš Aleksandrovičs, kuri ar saviem trikiem piedalījušies jaunās Latvijas ģimenes filmas "Circenīša Ziemassvētki" tapšanā.

Sērijas apraksts:

Reinis Nitišs šādā projektā startējis pirmo reizi un kā kaskadieris iejuties vismaz piecās lomās un izbaudījis pat slidināšanos ar "Mitsubishi" pa Vanšu tiltu nakts vidū. Savukārt Mārtiņš Aleksandrovičs savu meistarību apliecinājis pie moča stūres uz AB Dambja ziemas laikapstākļos.

Abi sportisti Paulam Timrotam apliecina, ka tas, kas filmā izskatās viegli, dzīvē prasījis ievērojamu piepūli. Vai profesionālim ir viegli tēlot tizleni un vai sportisti plāno vēl kādreiz atgriezties filmu industrijā, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu