VIDEO ⟩ Iegādātam auto lietus laikā aizsvīst lukturis. Autosalona pārstāvji atsakās spēkratu aplūkot

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Rīdzinieks Gunārs 2021. gada oktobrī iegādājās "Kia Sportage" automašīnu. Šoferis bija priecīgs par jauno pirkumu, taču, braucot pa šoseju, spēkrats neklausījis. Problēmu atrisināja, taču pēc laika uzradās jauna – lietus laikā aizsvīst priekšējie lukturi, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pirms pāris nedēļām Gunārs novēroja defektu – mašīnas priekšējie lukturi lietus laikā aizsvīst. Vīrietis vērsās pie "Forum Auto" salona, kur iegādājās spēkratu, taču dīleris paziņoja, ka tas nav defekts.

Vīrietis lūdza skaidrojumu no salona pārstāvjiem, vai ražotājs ir apstiprinājis šo problēmu. Šoferis saņēma atbildi, ka ar mašīnu droši varot turpināt braukt.

Gunārs noskaidroja, ka ar šādu defektu būšot sarežģīti iziet tehnisko apskati. Lai gan pagaidām viņam lukturu aizsvīšana neapgrūtinot braukšanu, Gunārs ir satraucies, ka situācija var pasliktināsies.

Auto eksperts Uģis Vītols atzīst, ka lukturu svīšana ir diezgan izplatīta problēma automašīnām, pat ražotāji lauzot galvas, kas varētu būt pie vainas. Viņš iesaka Gunāram vērsties pie salona, kuram garantijas ietvaros mašīna būtu jāapskata.

"Forum Auto" salona pārstāvji atteicās par Gunāra situāciju sniegt komentāru kameras priekšā.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu